ΠΡΟΦΙΛ

2004

Η ΙΔΕΑ

Η σκέψη υλοποίησης σύγχρονου και εξοπλισμένου χώρου στο κλάδο των Χρωμάτων και Βερνικιών είχε λειτουργήσει ήδη στο μυαλό του Πάνου Παύλου.

‘Ετσι με μεράκι και διάθεση η ιδέα αρχίζει να υλοποιείται με το πρώτο(1ο) κατάστημα στη Πολυμέρη 68, κάνοντας το όνειρο πραγματικότητα.

2005

Η ΔΡΑΣΗ

Η έντονη δραστηριότητα, οι άρτιες παροχές και η αποτελεσματικότητα των έργων, εκτόξευσαν την εταιρεία Χρώμα «ΠΑΝΟΣ» σε αλματώδη ανάπτυξη των υποδομών της, καλύπτωντας περιοχές δράσης σε όλο το φάσμα της Κεντρικής Ελλάδος.

2010

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Επέφερε σημαντικές αλλαγές στη πρὀοδο της εταιρείας Χρώμα «ΠΑΝΟΣ», με τη δημιουργία δεύτερου σύγχρονου καταστήματος εξοπλισμένο άριστα με εργαλεία και είδη χρωμάτων και βερνικιών στη λεωφόρο Λαρίσης 104 στο Βόλο.

2011

Η ΜΑΘΗΣΗ

Η αγάπη του Πάνου Παύλου για μάθηση στο κλάδο των Χρωμάτων, τον οδηγεί να δημιουργήσει σεμινάρια τεχνικής κατάρτισης του προσωπικού με πρωτοκλασσάτες εταιρείες όπως η ιταλική Elekta, η ελληνική Isomat καθώς επίσης και η πιστοποιημένη από την Ε.Ε. για τα οικολογικά της χρώματα ελληνική εταιρεία Vechro.

2012

Η ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑ

Η έντονη εφευρετική ανησυχία του Πάνου Παύλου, τον φέρνει κοντά στην υλοποίηση ειδικά κατερτισμένου και άρτια εξοπλισμένου χώρου στο Δήμο Αγριάς όπου ειδικεύεται στη δημιουργία Τεχνοτροπία και Ταπετσαρία τοίχου, παρέχοντας μοναδικές λύσεις.

2014

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Παρέχοντας απεριόριστες λύσεις στο κλάδο του Χρώματος και Βερνικιών, η εταιρεία Χρώμα «ΠΑΝΟΣ» δραστηριοποιείται στην υλοποίηση δεύτερου(2ου) ειδικά διαμορφωμένου χώρου, παρέχοντας τη τελευταία λέξη τεχνοτροπίας με φυσική βαφή της εταιρείας Kourasanit.

2018

Η ΕΞΕΛΙΞΗ

Η εταιρεία Χρώμα «ΠΑΝΟΣ» συνεχίζει τη πορεία εξέλιξης στο κλάδο των Χρωμάτων, Βερνικιών, Τεχνοτροπίας, Φυσικής Βαφής με βήματα ανόδου στο ευρύτερο φάσμα απόχρωσης και απεικόνισης του χώρου, τη διάθεση και τη ψυχολογία του χρώματος με στόχο τη καλύτερη αίσθηση της καθημερινότητας.

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ
ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του Χρώμα «ΠΑΝΟΣ», αναβαθμίζεται εξολοκλήρου με νέα σεμινάρια κατάρτισης στο κλάδο της βαφής και δόμησης. Η δεκαετία των χρόνων βαθμολογεί τη σταθερή δομή των πελατών μας.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Εγγύηση αντοχής στο χρόνο και τη ποιότητα, βασισμένη σε μελέτη πολυετής εμπειρίας των ειδών που θα βρείτε στο Χρώμα «ΠΑΝΟΣ».

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Καλέστε το εξειδικευμένο προσωπικό του Χρώμα «ΠΑΝΟΣ», για οποιαδήποτε ερώτηση είναι χρήσιμη για Εσάς. Μην αφήνετε στη τύχη το δικό σας χώρο, η σωστή υπόδειξη μπορεί να σώσει από μη αναστρέψιμα λάθη.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Παρέχουμε τη μεταφορά των υλικών που θα χρειαστείτε στο χώρο σας, έπειτα απο συννενόηση με τη γραμματεία του Χρώμα «ΠΑΝΟΣ».

SHOWROOM

Ειδικά διαμορφωμένος χώρος με τεχνοτροπίες, απόψεις και συμβουλές για αποτέλεσμα που αγγίζει τη τελειότητα.

ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Παρέχουμε την ιδέα σας εκτυπωμένη σε ειδικές μηχανές δημιουργίας συνδυασμών χρωμάτων. Στα ειδικά χρωματολόγια μας, θα βρείτε δικτυακούς καταλόγους που σίγουρα θα βοηθήσουν τη βαφή του χώρου σας.

Εγγραφή στα Νέα μας …

Στη συνέχεια πατήστε το κουμπί Αποστολή