Προφιλ (old version)

ΧΡΩΜΑ

Η ΙΔΕΑ,
Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ,
Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ,
Η ΑΓΑΠΗ,
Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ,
Η ΓΝΩΣΗ,
Η ΕΞΕΛΙΞΗ,
ΠΑΝΟΣ !
 
ΠΡΟΦΙΛ

2004

Η σκέψη υλοποίησης σύγχρονου και εξοπλισμένου χώρου στο κλάδο των Χρωμάτων και Βερνικιών είχε λειτουργήσει ήδη στο μυαλό του Πάνου Παύλου. ‘Ετσι με μεράκι και διάθεση η ιδέα άρχισε να πέρνει μορφή με το πρώτο κατάστημα στη Πολυμέρη 68, στο Βόλο κάνοντας την ιδέα πραγματικότητα.

2004 - 2010

Η έντονη δραστηριότητα, οι άρτιες παροχές και η αποτελεσματικότητα των έργων, εκτόξευσαν την εταιρεία ΧΡΩΜΑ ΠΑΝΟΣ σε αλματώδη ανάπτυξη των υποδομών της, καλύπτωντας περιοχές δράσης σε όλο το φάσμα της Κεντρικής Ελλάδος.

2010

Η ανάπτυξη επέφερε σημαντικές αλλαγές στη πρὀοδο της εταιρείας ΧΡΩΜΑ ΠΑΝΟΣ, με τη δημιουργία δεύτερου σύγχρονου καταστήματος εξοπλισμένο άριστα με εργαλεία και είδη χρωμάτων και βερνικιών στη λεωφόρο Λαρίσης 104 στο Βόλο.

2010

Η αγάπη του Πάνου Παύλου για περισσότερη μάθηση και εξέλιξη στο κλάδο των Χρωμάτων, τον οδηγεί να δημιουργήσει την ίδια χρονιά δύο σεμινάρια τεχνικής κατάρτισης όλου του προσωπικού τμήματος της εταιρείας ΧΡΩΜΑ ΠΑΝΟΣ με πρωτοκλασσάτες εταιρείες όπως η ιταλική Elekta και η ελληνική Isomat.

2010

Η έντονη εφευρετική ανησυχία του Πάνου Παύλου, τον φέρνει κοντά στην υλοποίηση ειδικά κατερτισμένου και άρτια εξοπλισμένου χώρου στο Δήμο Αγριάς όπου ειδικεύεται στη δημιουργία τεχνοτροπία και ταπετσαρία τοίχου, παρέχοντας λύσεις μοναδικές.

2011

Η τεχνολογία κατασκευής οικολογικών χρωμάτων με πιστοποίηση της Ευρωπαικής Ένωσης, είναι ο λόγος που το ανήσυχο πνεύμα του Πάνου Πάλου συναντά τη ελληνική εταιρεία Vechro και δημιουργεί σεμινάριο εκπαίδευσης του προσωπικού για καλύτερη γνώση του αντικειμένου.

2014

Παρέχοντας απεριόριστες λύσεις στο κλάδο του Χρώματος και Βερνικιών, η εταιρεία ΧΡΩΜΑ ΠΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στην υλοποίησης δεύτερου ειδικά διαμορφωμένου χώρου, παρέχοντας τη τελευταία λέξη τεχνοτροπίας με φυσική βαφή Kourasanit.

2017

Η εταιρεία ΧΡΩΜΑ ΠΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. συνεχίζει τη πορεία εξέλιξης στο κλάδο των Χρωμάτων και Βερνικιών με βήματα ανόδου στο ευρύτερο φάσμα απόχρωσης και απεικόνισης του χώρου, τη διάθεση και τη ψυχολογία του χρώματος με στόχο τη καλύτερη αίσθηση της καθημερινότητας.

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του ΧΡΩΜΑ ΠΑΝΟΣ, αναβαθμίζεται εξολοκλήρου με νέα σεμινάρια κατάρτισης στο κλάδο της βαφής και δόμησης. Η δεκαετία των χρόνων βαθμολογεί τη σταθερή δομή των πελατών μας.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Εγγύηση αντοχής στο χρόνο και τη ποιότητα, βασισμένη σε μελέτη πολυετής εμπειρίας των ειδών που θα βρείτε στο ΧΡΩΜΑ ΠΑΝΟΣ.

ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Παρέχουμε την ιδέα σας εκτυπωμένη σε ειδικές μηχανές δημιουργίας συνδυασμών χρωμάτων. Στα ειδικά χρωματολόγια μας, θα βρείτε δικτυακούς καταλόγους που σίγουρα θα βοηθήσουν τη βαφή του χώρου σας.

SHOWROOM

Ειδικά διαμορφωμένος χώρος με τεχνοτροπίες, απόψεις και συμβουλές για αποτέλεσμα που αγγίζει τη τελειότητα.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Παρέχουμε τη μεταφορά των υλικών που θα χρειαστείτε στο χώρο σας, έπειτα απο συννενόηση με τη γραμματεία του ΧΡΩΜΑ ΠΑΝΟΣ.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Καλέστε το εξειδικευμένο προσωπικό του ΧΡΩΜΑ ΠΑΝΟΣ, για οποιαδήποτε ερώτηση είναι χρήσιμη για Εσάς. Μην αφήνετε στη τύχη το δικό σας χώρο, η σωστή υπόδειξη μπορεί να σώσει από μη αναστρέψιμα λάθη.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εμπιστοσύνη, εμπιστοσύνη, εμπιστοσύνη!!!

Στο ΧΡΩΜΑ ΠΑΝΟΣ δίνουμε αξία στη γνώση του τελικού προιόν.

Η διαχρονική συνεργασία με τους Πελάτες μας,
ικανοποιεί εμάς να συνεχίζουμε προσφέρουμε περισσότερες!

Εγγραφή στα Νέα μας …

Στη συνέχεια πατήστε το κουμπί Αποστολή