Προφιλ (new version)

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

panoschroma_title-border_01
Πλήρης αναδρομή της πορείας του Χρώμα «ΠΑΝΟΣ» από την ιδέα έως την εξέλιξη του.
 1. Ιδέα

  Η σκέψη υλοποίησης σύγχρονου και εξοπλισμένου χώρου στο κλάδο των Χρωμάτων και Βερνικιών είχε λειτουργήσει ήδη στο μυαλό του Πάνου Παύλου. ‘Ετσι με μεράκι και διάθεση η ιδέα άρχισε να πέρνει μορφή με το πρώτο κατάστημα στη Πολυμέρη 68, στο Βόλο κάνοντας την ιδέα πραγματικότητα
 2. Δράση

  Η έντονη δραστηριότητα, οι άρτιες παροχές και η αποτελεσματικότητα των έργων, εκτόξευσαν την εταιρεία Χρώμα «ΠΑΝΟΣ» σε αλματώδη ανάπτυξη των υποδομών της, καλύπτωντας περιοχές δράσης σε όλο το φάσμα της Κεντρικής Ελλάδος.
 3. Ανάπτυξη

  Η ανάπτυξη επέφερε σημαντικές αλλαγές στη πρὀοδο της εταιρείας Χρώμα «ΠΑΝΟΣ», με τη δημιουργία δεύτερου σύγχρονου καταστήματος εξοπλισμένο άριστα με εργαλεία και είδη χρωμάτων και βερνικιών στη λεωφόρο Λαρίσης 104 στο Βόλο.
 4. Μάθηση

  Η αγάπη του Πάνου Παύλου για περισσότερη μάθηση και εξέλιξη στο κλάδο των Χρωμάτων, τον οδηγεί να δημιουργήσει την ίδια χρονιά δύο σεμινάρια τεχνικής κατάρτισης όλου του προσωπικού τμήματος της εταιρείας Χρώμα «ΠΑΝΟΣ» με πρωτοκλασσάτες εταιρείες όπως η ιταλική Elekta και η ελληνική Isomat. Η τεχνολογία κατασκευής οικολογικών χρωμάτων με πιστοποίηση της Ευρωπαικής Ένωσης, είναι ο λόγος που το ανήσυχο πνεύμα του Πάνου Πάλου συναντά τη ελληνική εταιρεία Vechro και δημιουργεί σεμινάριο εκπαίδευσης του προσωπικού για καλύτερη γνώση του αντικειμένου.
 5. Τεχνοτροπία

  Η έντονη εφευρετική ανησυχία του Πάνου Παύλου, τον φέρνει κοντά στην υλοποίηση ειδικά κατερτισμένου και άρτια εξοπλισμένου χώρου στο Δήμο Αγριάς όπου ειδικεύεται στη δημιουργία Τεχνοτροπία και Ταπετσαρία τοίχου, παρέχοντας μοναδικές λύσεις.
 6. Συνεργασία

  Παρέχοντας απεριόριστες λύσεις στο κλάδο του Χρώματος και Βερνικιών, η εταιρεία Χρώμα «ΠΑΝΟΣ» δραστηριοποιείται στην υλοποίηση δεύτερου(2ου) ειδικά διαμορφωμένου χώρου, παρέχοντας τη τελευταία λέξη τεχνοτροπίας με φυσική βαφή της εταιρείας Kourasanit.
 7. Εξέλιξη

  Η εταιρεία Χρώμα «ΠΑΝΟΣ» συνεχίζει τη πορεία εξέλιξης στο κλάδο των Χρωμάτων, Βερνικιών, Τεχνοτροπίας, Φυσικής Βαφής με βήματα ανόδου στο ευρύτερο φάσμα απόχρωσης και απεικόνισης του χώρου, τη διάθεση και τη ψυχολογία του χρώματος με στόχο τη καλύτερη αίσθηση της καθημερινότητας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

panoschroma_title-border_01

Στο Χρώμα «ΠΑΝΟΣ» δίνουμε αξία στη γνώση του τελικού προιόν.

Η διαχρονική συνεργασία με τους Πελάτες μας,
ικανοποιεί εμάς να συνεχίζουμε προσφέρουμε περισσότερες!

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του ΧΡΩΜΑ ΠΑΝΟΣ, αναβαθμίζεται εξολοκλήρου με νέα σεμινάρια κατάρτισης στο κλάδο της βαφής και δόμησης. Η δεκαετία των χρόνων βαθμολογεί τη σταθερή δομή των πελατών μας.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Εγγύηση αντοχής στο χρόνο και τη ποιότητα, βασισμένη σε μελέτη πολυετής εμπειρίας των ειδών που θα βρείτε στο ΧΡΩΜΑ ΠΑΝΟΣ.

ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Παρέχουμε την ιδέα σας εκτυπωμένη σε ειδικές μηχανές δημιουργίας συνδυασμών χρωμάτων. Στα ειδικά χρωματολόγια μας, θα βρείτε δικτυακούς καταλόγους που σίγουρα θα βοηθήσουν τη βαφή του χώρου σας.

SHOWROOM

Ειδικά διαμορφωμένος χώρος με τεχνοτροπίες, απόψεις και συμβουλές για αποτέλεσμα που αγγίζει τη τελειότητα.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Παρέχουμε τη μεταφορά των υλικών που θα χρειαστείτε στο χώρο σας, έπειτα απο συννενόηση με τη γραμματεία του ΧΡΩΜΑ ΠΑΝΟΣ.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Καλέστε το εξειδικευμένο προσωπικό του ΧΡΩΜΑ ΠΑΝΟΣ, για οποιαδήποτε ερώτηση είναι χρήσιμη για Εσάς. Μην αφήνετε στη τύχη το δικό σας χώρο, η σωστή υπόδειξη μπορεί να σώσει από μη αναστρέψιμα λάθη.

Εγγραφή στα Νέα μας …

Στη συνέχεια πατήστε το κουμπί Αποστολή