Έργα (old version)

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

panoschroma_title-border_01

Δημιουργούμε με βάση την ανάγκη του κάθε χώρου, χρησιμοποιούμε τη κατάλληλη απόχρωση που βασίζεται στο σύνολο της διακόσμησης τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Βασική προυπόθεση η βαφή να προσασμόζεται στις καιρικές συνθήκες, ώστε ο χώρος να ακτινοβολεί πάντοτε και να προσφέρει αισθητή ψυχολογία στη καθημερινότητα !

Η τέχνη του ΧΡΩΜΑ ΠΑΝΟΣ βασίζεται στην άριστη εκπαίδευση του προσωπικού χάρις τα συνεχή σεμινάρια που παρακολουθεί στο κλάδο των βερνικιών και φυσικά του χρώματος. Η εμπειρία άλλωστε των δεκατριών (13) και πλέον χρόνων, μας επιτρέπει να παρέχουμε καλύτερη και διαχρονική εργασία !

Ολοκληρωμένες λύσεις βαψίματος με οικολογικά χρώματα πιστοποιημένα από την Ευρωπαική Ένωση και την υπογραφή της βιομηχανίας κατασκευής Vechro.

ΔΙΩΡΟΦΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λύσεις με διαχρονικότητα στο πέρασμα των καιρών και καιρικών συνθηκών. Χρωματίστε με φυσική βαφή, μοναδική στο είδος της χάρις τη απαλοιφή χημικών ουσιών.

ΤΡΙΩΡΟΦΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ατελείωτες αποχρώσεις, χάρις στις τεχνητές εφαρμογές του ΧΡΩΜΑ ΠΑΝΟΣ. Συμβουλευτείτε τους ειδικούς προσφέροντας στο χώρο ενέργεια και ζωντάνια.

ΤΕΤΡΑΩΡΟΦΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μεγάλες κατασκευές απαιτούν διαχρονικές βαφές. Χρωματίστε εξωτερικό και εσωτερικό χώρο με χρωματικές συνθέσεις της εταιρείας Vivechrom.

ΠΕΝΤΑΩΡΟΦΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κτίριο βαμμένο σε γκρι απόχρωση.

ΚΤΙΡΙΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Προσφορά Μας

panoschroma_title-border_01

Η εταιρεία ΧΡΩΜΑ ΠΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. βρίσκεται πάντα στο πλευρό του καταναλωτή με υψηλές υπηρεσίες εξυπηρέτησης, μα πάνω από όλα σωστή και μεθοδική εργασία.

Οι ανάγκες της σύχρονης εποχής και της οικονομικής κρίσης, μας προτρέπουν να βρίσκουμε λύσεις στην ανάγκη για ανανέωση του χώρου σας. Σας προτείνουμε τη μοναδική προσφορά των δώδεκα (12) άτοκων δόσεων, ώστε να ελαφρύνουμε το μηνιαίο σας προυπολογισμό.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΜΑΣ

Γιατί Τα Έργα Μας Είναι Τόσο Μοναδικά

panoschroma_title-border_01

Διαβάστε παρακάτω για ποιο λόγο δεκατρία (13) και πλέον χρόνια έχουμε αποκτήσει σταθερούς Πελάτες.

11

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Εδώ και δεκατρία (13) πλέον χρόνια, παρέχουμε αξιοπιστία σε όλες τις ανάγκες του Καταναλωτή και υπερασπιζόμαστε επάξια το όνομα ΧΡΩΜΑ ΠΑΝΟΣ.

22

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Το ΧΡΩΜΑ ΠΑΝΟΣ καταρτίζει άριστα με σύγχρονες γνώσεις το προσωπικό του, ώστε να αφουγκράζετε τις ανάγκες για διαχρονικές και μοναδικές λύσεις.

33

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Το άρτια εκπαιδευμένο Προσωπικό του ΧΡΩΜΑ ΠΑΝΟΣ, αφουγράζεται το πρόβλημα και παρέχει τη πιο αξιόπιστη λύση.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

panoschroma_title-border_01
panoschroma.gr-map-img-001

 • Λαρίσης 104, Βόλος, Μαγνησία, Ελλάδα

 • +30.24210.80077

 • Δευτ-Παρ: 8 π.μ - 8 μ.μ
  Σαβ: 8 a.m - 1 p.m
  Κυρ: Κλειστά

 • Πολυμέρη 65, Βόλος, Μαγνησία, Ελλάδα

 • +30.2421.28286

 • Δευτ-Παρ: 8 π.μ - 8 μ.μ
  Σαβ: 8 π.μ - 8 μ.μ
  Κυρ: Κλειστά

 • Εγγραφή στα Νέα μας …

  Στη συνέχεια πατήστε το κουμπί Αποστολή